TrueClot by LUNA

Praktiske ferdigheter i livreddende teknikker avhenger ofte av realismen i treningen. Lunas TrueClot® sine atrapper gir praktisk og kostnadseffektiv realisme for alle nivåer av trening og øving innenfor blødningskontroll og skadehåndtering. Kan benyttes på markører, øvingsdukker og ved ferdighetstrening.

TrueClot® gir forbedrede praktiske ferdigheter og realistiske scenarioer. Spesielt gir Lunas TrueClot® sine atrapper en enkel, kostnadseffektiv, "easy to use" og holdbar plattform for både demonstrasjon og trening av blødningskontroll, sårpakking og annen skadehåndtering.

Vi fremhever at dersom man benytter TrueClot Blood Simulant sammen med TrueClot Simulated Hemostatic Gauze, så vil man oppleve at blodet koagulerer slik som ekte blod gjør. Dette gir er unik realistisk opplevelse av ferdighetstreningen, og ved scenariotrening får man virkelig skapt realistiske øvelser. Samtidig er det mulig å benytte andre typer markørblod og "stappemateriale", men da får man ikke denne koagulerende effekten.

Noen av produktene har NSN nummer og benyttes av militære utdanningsinstitusjoner verden over.

Gjennom en avtale med den skandinaviske agenten for TrueClot, kan vi levere deres produkter til en fornuftig pris. Alle produktene i denne kategorien er bestillingsvare og man må påregne ca 14 dagers leveringstid fra bestilling hos oss. Vi har noen sett med demo-utstyr hos oss.